Pregătire pentru examene – curs online

Salutare!

Procesul de învățare nu se oprește după BAC și nici după ce se finalizează facultatea. Întreaga viață este un proces de învățare.

Noua realitate ne forțează să facem o schimbare, ne cere să căutăm soluții pentru a face față volumului mare de informații. Au început să fie introduse manualele școlare digitale, școala s‑a mutat online, ne schimbăm telefoanele și device‑urile cel puțin o dată la doi ani pentru a fi în pas cu noua realitate. Tehnologia face parte din viața noastră, însă, pe măsură ce aceasta avansează, factorii implicați în procesul de învățare (atenția, citirea, concentrarea, memorarea) se degradează treptat.

Pe măsură ce ajungem să înțelegem modalitatea în care funcționează creierul, pe măsură ce conștientizăm universul emoțional și modul în care creierul descifrează un text și asimilează diferite tipuri de informații, calitatea vieții noastre se schimbă radical. Calitatea vieții este dată de atitudinea pe care o avem față de informație și de modul cum suntem înconjurați de ea. Este important să știm cum să ne raportăm, cum să o gestionăm și cum să o utilizăm în favoarea noastră.

Cei mai afectați în acest context sunt elevii care nu știu să învețe.

Cursul de pregătire mentală și emoțională pentru examene oferă acces elevilor la metode de învățare accelerata folosite de specialiștii în necunoștințe, matematica, literatura, biologie, arta, muzica, sport si alte discipline. 

Prin intermediul activităților practice si aplicarea tehnicilor de învățare eficientă pe materia de la școală, elevul interacționează cu instrumente noi prin care poate acumula mai multă informație într-un timp mult mai scurt, își explorează limitele mentale și emoționale, își asuma responsabilitatea pentru rezultatul procesului de învățare, devine autodidact și independent, pentru ca, ulterior să se poată specializa rapid în orice domeniu de activitate dorește.

Elevii vor învăța despre:

Modul in care creierul asimilează informații

Universul emoțional – ce înseamnă să fii inteligent emoțional

Modalități de îmbunătățire a vitezei de citire si a gradului de reținere

Tehnici de memorare

Tehnici de învățare accelerată

Iluziile procesului de învățare

Cum întocmim un plan de învățare

Ce ne motivează în procesul de învățare

Cum ne pregătim mental și emoțional pentru un examen

Structura curs:

O sesiune durează 2 ore si se desfășoară online în grupe de maxim 10 participanți

Când: Marți: 16.00 – 18.00 (12 – 14 ani) începem pe 4 octombrie

           Joi: 16.30 – 18.30  (16 – 18 ani) începem pe 6 octombrie

Trainer:

Georgiana Gerea, autoarea cărții Tehnici de învățare apărută la editura Curtea Veche Publishing, este fondatoarea proiectului Învață Eficient, trainer acreditat (CNFPA) cu o experienta de peste 10 ani in lucrul cu tehnicile de învățare accelerata: citire rapida, fotocitire, memorare creativa, învățare eficienta.

Preț: 900 lei

Prețul include 10 sesiuni de training a cate 2 ore, suport de curs, toate materialele necesare unei bune desfășurări a activităților.

Informatii și înscrieri: georgiana@invataeficient.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*