Frecvența geniu – curs pentru copii de 10 – 14 ani

Salutare!

 

Săptămâna trecută am anunțat că pe 30 martie începem un curs pentru copii de 10 – 14 ani care se numește frecvența geniu. Poate denumirea sună destul de pompos și poate crea anumite așteptări din partea părinților și tocmai din acest motiv mi se pare potrivit să vin cu anumite clarificări.

Am simțit nevoia unui astfel de curs deoarece am avut ocazia să lucrez cu anumiți copii în diferite perioade din dezvoltarea lor și am observat că în momentul în care ne-am întâlnit prima dată, acești copii aveau vârsta de 8-9 ani și erau plin de daruri pe care le manifestau cu bucurie. De exemplu: cântau, pictau, dansau, scriau, erau entuziasmați, le puteai citi bucuria vieții în ochi, iar învățarea era o activitate deloc solicitantă.

Când ne-am întâlnit iar pe la vârsta de 12- 13 ani am găsit copii rătăciți, cu perioade în care se simțeau triști, uneori chiar depresivi, singuratici, neîncrezători și nimic din ce le făcea plăcere și le aducea bucurie în trecut nu mai avea vreun efect. Am început să descoasem și să vedem ce s-a întâmplat în această perioadă. Uite așa am descoperit că atunci când avem un talent, o pasiune ele cer a fi hrănite cu blândețe, perseverență, lumină, cu bucuria descoperirii, recunoștință, curaj, creativitate, frumusețe, cunoaștere, armonie, iubire, compasiune și nu cu tot felul de comparații, fugă după premii, distincții, dorința de a fi cu orice preț pe podium pentru că astfel crezi că vei câștiga aprecierea celorlalți și doar așa meriți să fii iubit.

Eu cred că la naștere fiecare dintre noi primim anumite daruri, haruri pe care avem datoria de a le manifesta și înmulții atât pentru binele nostru cât și al celor din jur.

Când ne gândim la geniu, avem în minte o persoană antrenată de o pasiune de neoprit pentru adevăr și frumusețe care ne face să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, de multe ori mult mai amplă decât cea pe care noi o putem percepe. Geniile sau mințile luminate și-au clarificat și prezentat viziunea printr-un scop foarte bine ales și au devenit exemple pentru noi deoarece ne-au arătat de ce este omul capabil să realizeze atunci când crede în potențialul lui.

Prin acest curs, frecvența geniu, ne propunem să readucem învățarea în interior și să o privim iar ca pe un proces continuu, fascinant și nelimitat. Pe parcursul cursului ne vom lăsa inspirați de virtuțile personalităților din istorie recunoscute ca fiind genii luminoase și în același timp vom pătrunde în universul trinitar al ființei umane care este alcătuit din minte – trup – suflet.

Vom afla care este importanța atenției și concentrării în procesul de învățare și cum ne putem activa starea de flux. La fel de importantă este și harta noastră vocațională care ne va spune care sunt acele abilități pe care le avem în structuri și pe care le putem dezvolta prin tot felul de activități care să ne bucure sufletul.

Geniile au avut de cele mai multe ori o abordare intuitivă asupra modului în care pot învăța lucruri noi și tocmai din acest motiv tehnicile de învățare eficientă (citire rapida, tehnici de memorare creativă, foto citire) ne vor ajuta să avem o perspectivă mult mai largă asupra potențialului cu care suntem înzestrați.

Partea emoțională va fi și ea explorată deoarece nu poți înflori și nici nu îți poți lua zborul atunci când păstrezi emoții care nu susțin viața.

Pe lângă toate acestea, cursul frecvența geniu se împletește și cu tehnologiile unimii. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă cele 8 întâlniri programate, fiecare copil va beneficia de câte o ședința de stimulare cu 3 dintre noile tehnologii folosite de centrul Frecvența Om

O ședința de Luviom

O ședința de Mind Synergy

O ședința de Samadhi Tank

Cursul este structurat în 8 întâlniri (o întâlnire pe lună, de regulă, ultima sâmbătă din lună)

Când? Prima întâlnire va fi pe 30 martie, ora 11:30. O sesiune de curs durează 2 ore.

Unde? București, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Se va lucra in grupe de minim 6 – maxim 12 participanți.

Cât? Investiția este de 550 lei/8 întâlniri (toate materialele sunt incluse la care se adaugă o sedință la luviom, o sedinta la samadhi, o sedinta la mindsinergy).

Cursul se achită în 2 rate (la prima întâlnire și la a 5 a întâlnire)

Informații și înscrieri:

Email: georgiana@invataeficient.com , frecventaom@gmail.com

Cu drag,

Georgiana Gerea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*