Ce spun alții

photo (1)Sunt foarte încântat de curs în primul rând că mi-a arătat că am chestia asta pe umeri care e capabilă de lucruri incredibile și eu o țineam să nu mă plouă în gât…

Sunt mega încântat când am văzut progresul rapid, am început sâmbătă dimineața cu 219 cuvinte pe minut și grad de asimilare, mic…și am terminat duminică după-amiază cu 759 de cuvinte pe minut și grad de asimilare de 45%.

Mi-a plăcut modul în care ai prezentat informațiile și tehnicile.

Am reușit ceea ce nu îmi imaginam, o  carte în 45 de minute!!! Fotocitirea!

Și, lucrul pe care l-am primit după curs, dragostea pentru citit, inspirația și tenacitatea cu care am început să scriu.

Cu mâna pe inimă îți spun că vorbesc despre tine oriunde am ocazia.

Bogdan Tabacu (http://www.tabacul.com/)

 

 

Andres MariaExperiența trăită în cele 2 zile la cursul de citire conectiva m-a  încărcat și m-a pregătit pentru noi provocări, mi-a oferit încredere și determinare. Atmosfera a fost una destinsă cu  gustul “de acasă”, informații bine conturate pe tematică. Acestea îmi erau cunoscute în străfundul meu dar nu le puteam lega și exprima. Modul de prezentare competent și în același timp deschis, prietenos, de la suflet la suflet. .

Mi-a rămas în suflet o vorba: “Când un lucru merită să fie făcut, merită să fie bine făcut!”, iar acest lucru, Georgiana îl pune bine în aplicare, cu mult drag și dedicare.

Consider ca acest curs de citire conectivă este un workshop pe care îl recomand prietenilor cu încredere și bucurie.

Maria Andreș – studentă ASE

 

 

dana IMi-a plăcut cursul că a avut o hartă, am știut în timpul lui unde mă aflu, nu și ce voi descoperi. Pentru mine a fost un sentiment foarte plăcut să fiu orientată. Să descopăr un fenomen natural, pe lângă care oamenii trec aproape împiedicându-se de el fără a-l observa a fost un mare plus al cursului.

Am aflat în direct lucruri noi despre ființa umană cea atât de puțin băgată în seamă de ea însăși.

Dana Ionescu – medic de recuperare

 

 

aigulMi-a plăcut faptul că există o structură și o poveste, cursul curge … e in flow, are o poveste și este foarte ușor de integrat. Big LIKE. Exercițiile și modul experiențial de a-l integra, fac diferența. Este unul din puținele cursuri la care mi-a fost ușor să stau și să primesc (chiar și după masa… când aveam emoții cu prezența și capacitatea/răbdarea mea).

Pentru mine cursul a fost o trambulină pentru a face un salt important spre un alt nivel de conștientizare a resurselor și mecanismelor noastre interioare.

Highly recommended… mai ales pentru trainerul care m-a impresionat atât prin personalitatea lui cât și prin maniera de a transmite informația, set-up-ul mental potrivit creșterii și dezvoltării.

Aigül Keosep

 

 

Stanciucu DanielaN-aș putea spune ce mi-a plăcut mai mult, ambianța deosebită, atitudinea ta prietenoasă, deschisă, modul în care ai ținut cursul, care a făcut să învățăm plăcut și ușor, o mulțime de lucruri.

La cursul tău înveți să citești mai rapid, dar înveți și cum să înveți. De acum cred că nu voi mai avea această frustrare că am citit o mulțime de cărți și parcă nu am rămas cu nimic, nu m-au ajutat cu nimic.
Daniela Stănciucu – farmacistă

 

 

flo (1)Cum mi-a impactat cursul de citire rapida dezvoltarea? Păi aș zice că sunt câteva lucruri ce merită menționate:

  1. Cum să mă raportez la materialele/informațiile pe care le am de învățat în sensul că dacă vrei să faci din orice o povară, poți să o faci, dar măcar fii conștient că e alegerea ta 🙂 La polul opus stă atitudinea deschisă spre cunoaștere și dezvoltare!
  2. Cum să-mi structurez informația dintr-o carte/curs/material astfel încât să rețin cât mai mult
  3. Că pot să citesc o carte de mai multe ori și de fiecare dată raportându-mă la alt obiectiv. Si nu doar că pot să fac asta, ci chiar mă ajută 🙂 În plus, eficientizându-mi timpul de citire, pot face asta mult mai repede.
  4. Conștientizări ale unor blocaje ce țin de capacitatea de citire, de învățare, de conținut și deblocarea acestora.

Știu că sună ca un text de reclama – „Răzătoarea, super răzătoarea!” însă mai bine acordați șansa acestei experiențe și află dacă e sau nu pentru tine. Pentru mine cu siguranță a meritat!
Florina Cochină, (https://florinanistor.wordpress.com/)

 

 

????????????????

În contextul în care peste 90% din viață mi-o dedic spiritualității – studiu și practică – pot spune că acest curs la care am participat, alături de Georgiana, a generat nenumărate revelații spontane și pe termen lung, înțelesuri la nivel conștient și simțiri profunde. Am descoperit motivele datorită (nu „din cauza”:) cărora viteza mea de citire este scăzută și tehnicile prin care pot depăși acest fapt. Am înțeles că modul în care ne raportăm față de o carte (articol) este în strânsă legătură cu modul de a fi și de a descoperii lumea în care trăim (deschis către orice experiență sau cu multe prejudecăți). Am învățat să-mi urmăresc intuiția în ceea ce privește alegerea cărților/articolelor și stabilirea scopurilor/obiectivelor urmărite în principal – elemente ce pot fi aplicate cu succes și în viața de zi cu zi. Acest workshop a depășit cu mult așteptările mele, aducând informații noi, trăiri și experiențe revelatorii, prin multiplele și ingenioase conexiuni.

Georgiana, îți mulțumesc pentru sinceritatea cu care ne împărtășești toate acestea… întru evoluție.
Cristian Cochină, (https://cristiancochina.wordpress.com/)

 

 

Mirela VacarusNu am fotocitit deocamdată nici o carte. Am o perioadă foarte aglomerată dar mi-am propus ca de la 1 ianuarie să fototocitesc. De-abia aștept să-mi dezvolt capacitatea de a scrie. În schimb citesc mai repede.

Mi-au venit actualizări la un consilier de contabilitate, le-am citit cu tehnica de citire rapidă și nu era nimic interesant pentru mine, dar a venit o cunoștință care m-a întrebat dacă știu cum se procedează cu cheltuielile de spitalizare ale asociaților. Mi-am amintit imediat că am citit un articol în actualizarea mea și i-am făcut o copie . M-am bucurat că am putut să fiu de ajutor. Sunt cazuri mai deosebite cu care nu te întâlnești zi de zi.

Mirela Văcaruș – antreprenor

 

 

?

Dacă ar fi să povestesc cuiva despre această experiență, aș zice că este un curs cu un impact mare, care pe lângă faptul că ne învață niște tehnici de citire, ne ajută să ne descoperim în profunzime și să realizăm ca noi suntem principala cauză a nerealizărilor noastre în viață.

Frustrările legate de parcurgerea unor materiale stufoase au fost până acum criza timpului si neîncrederea că voi reuși să le parcurg în timp util, dar am realizat că totul depinde de puterea noastră de concentrare și de capacitatea de a sintetiza informația.

Georgiana Iacob – asistent financiar

 

 

oana_racheleanu1

Cel mai mult mi-a plăcut că este, de fapt, un curs de dezvoltare personală. Nu înveți chestii tehnice și apoi o tulești acasă. Auzi noțiuni de coaching, de NLP, tot felul de informații WOW. Asta mi-a plăcut. Că-i un pachet de noțiuni din multe domenii care, la final, te fac să vezi că ai mai evoluat puțin. Pe lângă faptul că citești mai repede, te-ai mai șlefuit puțin, ai mai adăugat ceva la ceea ce ești tu. Trebuie să recunosc că la un moment dat mă îndoiam că o să rețin atât de multe informații, câte ne-ai oferit la curs, dar se pare că ele sunt înmagazinate în sertărașe și ies când e nevoie de ele. De exemplu, în ultimele zile mi-am dat seama că am gândiri limitative în anumite aspecte ale vieții, așa cum am făcut la curs când mi-am stabilit ca obiectiv un număr de cuvinte cu care să citesc în viitor.
Noi, oamenii, ne subestimăm creierul, iar la cursul de citire conectivă primești o demonstrație de ce poate face el de fapt. În principiu, este un curs de citire rapidă, însă de fapt este un curs de dezvoltare personală.

Oana Racheleanu – jurnalist (https://deargreen.wordpress.com)