Cursuri Corporate

Daca ar fi sa privim modul in care volumul de informatii se dubleaza la mai putin de 5 ani, iar jumatate din populatie isi schimba cariera, nu numai serviciul, in mai putin de 6 ani, acest lucru se poate traduce prin faptul ca succesul in noua economie este asigurat de cei care se pot specializa rapid pe diferite domenii. Reconversia profesionala afecteaza si va afecta cea mai mare parte a populatiei, iar in acest context cei mai expusi vor fi adultii care au pierdut exercitiul invatarii, dar si actualii studenti care nu stiu sa invete.

Obiective:

  • Identificarea profilului de invatare al fiecarui participant
  • Constientizarea modului in care este abordata informatia
  • Metode si instrumente de gestionare a unui volum mare de informatii
  • Aplicarea informatiilor prezentate prin exercitii practice si discutii libere

Descriere:

 In prima parte a programului vom face o evaluare a principalilor parametri in procesul de invatare: atentie, concentrare, viteza de citire, coeficient de asimilare, memorare si prin completarea unui chestionar vom identifica impreuna care sunt credintele limitative care ne impiedica sa ajungem la o invatare eficienta.

Partea teoretica despre metode si instrumente utile care ne vor ajuta să gestionăm cantitati mari de informatii intr-un timp scurt va fi precedata de exercitii practice prin care să constientizam care sunt pasii pe care îi avem de facut pentru a ajunge la o invatare eficienta.

Mai departe, vom discuta exemple concrete de la locul de munca si vom exemplifica aplicarea notiunilor discutate. In felul acesta initiem schimbarea de atitudine fata de experientele trecute si schimbarea de comportament pentru situatii similare viitoare.

In incheiere, vom avea parte de o scurta sesiune de debrief pentru a ne asigura ca participantii si-au insusit informatiile discutate si ca isi asuma o schimbare pozitiva a atitudinii lor in relatiile cu clientii.

Pentru mai multe informatii despre cursurile corporate imi poti scrie la adresa: georgiana@invataeficient.com