Am lansat cartea „Tehnici de învățare”

Salutare!

Am mari emoții. M-am trezit cu noaptea-n cap pentru că astăzi, cartea pe care am publicat-o recent la editura Curtea Veche, va avea parte și de o lansare online în cadrul Târgului de carte și experiențe culturale LibFest. Veștile bune vin pe bandă rulantă. Toți cei care comandă cartea pe toată perioada târgului, vor beneficia de o reducere substanțială și în același timp vor primi și cartea cu autograf.

Cartea se numește „Tehnici de învățare” și o poți comanda aici:

Ce înseamnă această carte pentru mine?
Toată experiența pe care am acumulat-o din momentul în care am luat contact cu tehnicile de învățare și până în prezent am pus-o în această carte sub formă de informații și tehnici. Practic, această carte este o parte din mine. Este procesul meu de transformare de la o persoană care nu avea încredere în propriile abilități de învățare și memorare la omul care sunt astăzi.

De ce am scris această carte?
Am scris această carte din dorința de a veni în ajutorul celor care se află în aceeași situație în care m-am aflat și eu cu ani în urmă. Un alt motiv îl reprezintă faptul că o parte din cursanții, părinții și profesorii cu care am lucrat și au obținut rezultate remarcabile, după o perioadă mă întrebau dacă nu am și un suport de curs, un material scris prin care să îi poată ghida și ei pe cei care ar avea nevoie să învețe cum să învețe.

Despre ce este vorba în această carte?
Când vorbim de învățare, vorbim de un sistem mult mai complex care nu se rezumă doar la a citi succesiv același material până apare iluzia că informația a fost asimilată sau la a memora mecanic o definiție fără a o înțelege. Învățarea este un sistem care înglobează mai multe elemente și care te ajută să conectezi piesele din acest puzzle astfel încât să ai în față imaginea de ansamblu. Această carte intenționeză să îți arate cum asimilarea și aplicarea tehnicilor de învățare, împreună cu înțelegerea universului mintal și emoțional te pot ajuta să treci cu ușurință peste noile provocări cu care ne confruntăm cu toții pe această planetă.

Cui îi este utilă această carte?
Primele persoane care îmi vin în minte sunt: elevii, studenții și profesorii. Dar în același timp, având în vedere că eu am început cu adevărat să învăț abia după ce am terminat facultatea, pot spune că această carte îi este utilă fiecărei persoane care a conștientizat că procesul de învățare nu se oprește după bac sau după admiterea la facultate, ci este un proces ce se desfășoară pe tot parcursul vieții. O altă categorie vizată ar fi cei care doresc să se reconvertească profesional sau să își continue studiile și au pierdut exercițiul învățării.

De ce este musai să ai această carte în bibliotecă?
Mulți dintre cei care au trecut prin programul de citire rapidă sau de memorare m-au întrebat de ce nu se predă așa ceva în școală? În învățământul tradițional nu există niciun interes să se ridice nivelul de educație și intelectual al populației. Cu cât oamenii pun mai puține intrebări și trăiesc în ignoranță, cu atât cei de la conducere își pot face jocul mai bine. E musai să ai această carte în bibliotecă pentru că este de fapt un ghid complet în domeniul învățării eficiente. Nu este o carte pe care o citești o dată și o pui înapoi în raft. Este o carte care te trimite către acțiune, te ajută să îți depășești limitele și să înțelegi cum asimilează creierul tău informații.

Tehnici de învățare este o carte pentru cei care vor să descopere puterea uimitoare a creierului.

Multi dintre voi știu că ați achiziționat această carte deja. Sunt foarte curioasă cum ți se pare.

Lasa-mi un mesaj!

Cartea „Tehnici de învățare” o poți comanda aici:

Să ne citim cu bine!

Cu drag,
Georgiana Gerea Filimon

2 comentarii

  1. Bună ziua. imi doresc sa cumpăr aceasta carte, dar eu ma aflu in Germania. Exista și posibilitatea de a plăti în EURO cu trimiterea pachetului în Germania?

    Cu stima,
    Carmen Lemandroi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*